Nordisk Stöldmärkning

Säkerhet och trygghet i fokus

Vår permanenta stöldmärkning med 5 års registrering hjälper företag, kommuner, myndigheter och skolor att undvika stölder samt att upphittade föremål kommer tillbaka.

Sedan 1990 har vi arbetat med stöldmärkning, inventariemärkning, brännstämplar och nyckelbrickor med abonnemang.

Start

Stöldmärkning

Inventariemärkning

Brännstämpel

Nyckelbricka

Blogg

Om oss


Stöldmärkning

Idamex stöldmärkning XIS

Stöldmärkning som ger en permanent stöldskyddsmärkning på plast- och lackerade metallytor som datorer, IT-utrustning och teknik.

Fakta stöldmärkning

Petsäker stöldmärkningsetikett stansad med organisationsnummer och ID-nummer. Märkvätskan penslas över de stansade hålen och ger därmed en permanent märkning på det märkta föremålet. Fungerar på plast- och målade metallytor som IT-utrustning och maskiner. Levereras i storlekar 19x45, 22x60, 22x80 mm. Varningskyltar och instruktion medföljer.

Kontakta oss

kontakta oss för mer information.


Etsningsetiketter XIS

Stöldmärkning Stöldmärkning


Mer om stöldmärkning med etsning

Stöldmärkning med etsning är Nordisk Stöldmärknings äldsta märksystem, vi har levererat det sedan 1990. Den petsäkra märketiketten är stansad med små runda hål som bildar organisationsnumret och ett ID- nummer (inventarienummer). Stöldmärkningsetiketten sätta fast på t.ex. datorn och märkvätskan penslas över de perforerade hålen. Därefter avlägsnas skyddstejpen och kvar blir stöldmärkningsetiketten och den permanenta märkningen har nu etsats in i datorn.

5 års registrering

Vi erbjuder fem års registrering vilket innebär att polis och försäkringsbolag kontaktar oss för ägaridentifikation. Kvarglömda och upphittade föremål kan lämnas tillbaka till er.

Nordisk Stöldmärkning

Läs tipsen för ett tryggare företag.