Nordisk Stöldmärkning

Den nya generationens stöldskyddsmärkning. Stöldmärkning standard är den senaste generationens stöldskyddsmärkning. Den ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. Idamex iQ förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet. Brickan är mjuk och försedd med en laminering/ bubbla som effektivt skyddar märkningen 

Sedan 1990 har vi arbetat med stöldmärkning, inventariemärkning, brännstämplar och nyckelbrickor med abonnemang.

Start

Stöldmärkning

Inventariemärkning

Brännstämpel

Nyckelbricka

Blogg

Om oss


Stöldmärkning

Idamex stöldmärkning iQ standard

Stöldmärkning som ger en permanent stöldskyddsmärkning på plast- och metallytor som datorer, IT-utrustning och teknik.

Fakta stöldmärkning iQ standard

Den nya generationens stöldskyddsmärkning. Stöldmärkning standard är den senaste generationens stöldskyddsmärkning. Den ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. Idamex iQ förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet. Brickan är mjuk och försedd med en laminering/ bubbla som effektivt skyddar märkningen. Den permanenta märkningen utgörs av en ID-text på brickans undersida. ID-texten vulkaniseras fast på föremålets yta med ett aktiveringslim och går omöjligt att avlägsna utan synbar åverkan. Brickan finns som standard och med kundanpassad layout. 

Kontakta oss

kontakta oss för mer information.


Stöldmärkning iQ standard

Stöldmärkning


Mer om stöldmärkning med Idamex

Vi har levererat stöldmärkningsprodukter sedan 1990 till företag, skolor och kommuner för att förhindra stölder av datorer och IT- utrustning. Idamex märksystem omfattar stöldskyddsmärkning, inventariemärkning, plomberingsprodukter och nyckelbricksabonnemang.

5 års registrering

Vi erbjuder fem års registrering vilket innebär att polis och försäkringsbolag kontaktar oss för ägaridentifikation. Kvarglömda och upphittade föremål kan lämnas tillbaka till er.

Nordisk Stöldmärkning

Läs tipsen för ett tryggare företag.